La Tenda de Tot el Món

G.A.T.A. colabora con la Tenda de Tot el Món ofertando y distribuyendo productos de comercio justo en sus grupos de consumo:

La-tenda de tot el món, es una ONGD dedicada al Comerç Just i a l’Educació per al Desenvolupament, creada en 1998 al Camp de Morvedre.

22anysok

Els objectius principal són promocionar i difondre el Comerç Just com eina per a intervenir des de la nostra realitat en la disminució de les desigualtats entre els països del Nord i del Sud, mitjançant el consum responsable.

Una de les accions es la comercialització per aixó a ‘la-tenda’ es ven productes d’alimentació, tèxtil i artesania de comerç just, tot oferint informació sobre l’elaboració del producte i els grups productors.

L’altra llinea d’acció és la Educació per al desenvolupmant i Sensibilització mitjançant activitats de formació, socioculturals més a més disposem d’un Centre de Documentació i Recursos per què les persones interessades tinguen un punt de trobada, consulta i informació. També ofereix un servei d’assessorament i préstec de llibres, material audiovisual, carpetes pedagògiques i jocs; realitzant-se a més a més xerrades i tallers als centres educatius.
Ps. Vicente Moliner, 4
46520 Port de Sagunt (València)


 
Accede a su web pinchando aquí