martes, 20 de noviembre de 2018

Exposició sobre el cicle de l'aigua de la Marjal d'Almenara

En només 25 anys, la Marjal d’Almenara ha passat de ser un aiguamoll residual a entrar a formar part de la llista Ramsar de zones humides d’importància internacional. Este miracle mediambiental ha sigut possible gràcies al treball pam a pam d’Acció Ecologista-Agró, a la implicació de les administracions públiques i, especialment, als bons usos de l’aigua que històricament ha realitzat la població local.

Per això, per a AE-Agró, és un deure ressaltar la importància dels bons usos de l’aigua en la consecució de l’excel·lència mediambiental de la Marjal d’Almenara. I ho anem a fer esta tardor amb un projecte d’educació i divulgació mediambiental que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Concretament a través de les ajudes de la Conselleria per a associacions de defensa mediambiental per a la difusió de les bones pràctiques en l’ús de l’aigua.

En el marc d’este projecte et convidem a descobrir, del dimecres 21 al dissabte 24 de novembre, l’exposició itinerant “Les intervencions humanes en el cicle de l’aigua de la Marjal d’Almenara”. Concretament a Quart de les Valls (Camp de Morvedre, València). La cita serà a la Casa de la Cultura, on podràs visitar esta exposició el dimecres de 19:00 a 20:30 hores, el dijous i el divendres des de les 18:00 fins a les 20:30 i el dissabte d’11:00 a 13:30. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ